Met ingang van dit seizoen is er een nieuwe Technische Commissie (TC). De TC bestaat nu uit Patrick, Michael, Marieke en Jeannette. We willen de dingen graag wat anders aanpakken dan vorige seizoenen. Daar hebben wij zelf allerlei ideeën voor, maar we hebben ook de input van het bestuur, de trainers en vooral de leden nodig.

Met het bestuur en de trainers zijn we al in gesprek. Met de leden doen we dit aan de hand van een enquêteformulier, dat je binnenkort van ons ontvangt. Wij vragen jullie om de vragen in deze enquête zo eerlijk mogelijk te beantwoorden. Op deze manier willen we er achter komen wat de spelers van Krathos willen.  Uiteraard kun je ons, als je vragen hebt, altijd aanspreken op trainingsavonden of wedstrijddagen in de sporthal. Of mail naar TC@krathos.nl.

Om overzicht te houden wie waar speelt en welke nieuwe spelers we binnen de vereniging kunnen verwelkomen, is het belangrijk dat “meetrainers’ per mail bij de TC gemeld worden. Dit kan de trainer, de speler die iemand meeneemt of de “meetrainer” zelf doen. Er komt dan tijdens de training een TC lid kijken hoe het gaat en of  dat het juiste team is voor die persoon.  

Wij wensen iedereen een mooi Krathosjaar!

 

Groeten van de TC