Vanwege de ontwikkelingen rond het Coronavirus (Covid-19) en de adviezen van de rijksoverheid heeft de organisatie van het toernooi en het bestuur het besluit genomen om het toernooi 2020 niet door te laten gaan. Wij vinden het zeer spijtig dat wij dit toernooi hebben moeten annuleren. Als organisatie kunnen we de geldende coronaregels (maximum aantal personen, verzorgen van intekenlijsten, handhaven van 1,5m regel) onvoldoende waarborgen, gelet op de drukte bij voorgaande edities.

Wel denken we na over het organiseren van een toernooi in afgeslankte vorm. We denken bijvoorbeeld aan een ‘familietoernooi’ voor eigen leden met familie of gezin op zaterdag 19 december. Mogelijk in combinatie met een clinic voor de jeugd van Midden-Groningen in het ochtend, om zo het volleyballen te promoten en de jeugd enthousiast te krijgen voor het volleybal.

Heb jij hier ideeën voor en/of wil je graag helpen bij het organiseren van zo’n clinic of toernooi? Meld je dan bij Henk Stol!