BINGO!

Het is alweer een poos geleden dat we elkaar konden ontmoeten in de sporthal. Dit bracht ons op het idee om een online bingo te organiseren voor alle senioren leden van Krathos. Iedereen kreeg een borrelpakket persoonlijk thuis bezorgd,  met daarin een flesje fris, zakje chips en een worstje. Ook zaten er 3 bingo kaarten bij en een uitnodiging om je op te geven voor de online bingo bij Korrian.

Gelijk toen de eerste pakketjes werden rondgebracht kwamen de eerste enthousiaste reacties en mailadressen van mensen die zich opgaven voor de bingo bij Korrian binnen. En mensen bleven zich opgeven tot vlak voor aanvang van de bingo op 22 maart. Uiteindelijk hebben ongeveer 70 mensen deelgenomen aan de bingo. Hartstikke leuk natuurlijk dat er zoveel mensen mee deden!

Ook onze sponsoren vonden het een leuk idee en kwamen met leuke prijzen die men kon winnen. Ook kwam de Club van 50 met een bijdrage.

De avond zelf was een groot succes. Marieke draaide aan het rad en Elvira zorgde ervoor dat het allemaal goed verliep. Korrian deelde als bingo-master de prijzen uit. Het duurde even voordat de eerste bingo viel, maar al gauw werden de prijzen verdeeld. Ondanks dat we elkaar niet in levende lijve konden zien voelde het bijna als een ouderwets avondje in de kantine van de sporthal…..

We willen onze sponsoren: Janet Haarstyle, Mitra, Kaashuis Wrongel, Of je worst lust, Sils haircrew, Club van 50, Your Daily Teacup, Pearle en Valkema sport Veendam heel erg bedanken voor de prijzen die ze beschikbaar hebben gesteld!

We hopen natuurlijk dat we elkaar in het nieuwe seizoen mogen zien in onze sporthal waar we weer fanatiek mogen volleyballen!