Helaas gaat ook dit jaar het 24smashing toernooi niet door vanwege de huidige maatregelen. Aan het toernooi was als goede doel de Computerbank gekoppeld.

De Computerbank heeft als lopend project het project “Leenlaptops scholen”. Leerlingen van het basis onderwijs kunnen bij de Computerbank een laptop aanvragen om te lenen. Op deze manier hebben ze toch een computer om te gebruiken voor school. Ook kunnen buurthuizen in Midden-Groningen een beroep doen op het in bruikleen nemen van een vaste computer of laptop. Tevens ondersteunt de Computerbank de buurthuizen in het organiseren van cursussen.

Nu het toernooi niet doorgaat, willen we het inzamelen voor de Computerbank toch door laten gaan. We vragen daarom iedereen om te kijken of je thuis nog apparaten hebt liggen die je niet meer gebruikt en zou willen inleveren. Apparaten hoeven niet te werken! Denk hierbij aan de volgende apparaten:

  • Computerkasten
  • Beeldschermen
  • Laptops
  • Muizen
  • Toetsenborden
  • Telefoons
  • Scanners
  • Printers

Inleveren van bovenstaande apparaten kan elke thuiswedstrijd. Je kan je apparaten inleveren bij Henk of Marianne Arentze.

Vanwege de huidige corona-maatregelen is de kans groot dat de wedstrijden niet door zullen gaan. Mocht je dan apparatuur in willen leveren, dan kan je dit bij Melissa Corman doen (06-18593043 voor verdere info en inleveren) of tijdens het kniepertjes bakken en ophalen. De locaties daarvan worden op een later moment bekend gemaakt. 
Mochten de wedstrijden in het nieuwe jaar weer hervat worden, kan er weer ingeleverd worden tijdens de thuisspeeldagen.  
In samenwerking met de Computerbank hebben we 2 ophaaldagen afgesproken: 11 dec 2021 en 26 maart 2022 (dit is de uiterlijke datum voor het inleveren).