Jij kunt onze club sponsoren door middel van je internetaankopen, zonder dat het jou ook maar iets kost!  Vrienden van Krathos is namelijk aangesloten bij OnzeClubwinkel.

Jij doet je online aankopen, bij een van de 400 webshops (waaronder Bol.com, Coolblue, Booking.com, MediaMarkt, AliExpress, Hema de Bijenkorf, Expert, etc.), zoals je dat normaal gesproken doet, met als enig verschil: een percentage van het aankoopbedrag gaat naar de Vrienden van Krathos (Club van 50). Bovendien kun je ook jezelf belonen.

Er zijn twee manier om dit te doen:

De kortste weg

  1. Ga op onze eigen website naar het tabblad sponsoren en klik op onze clubwinkel
  2. Kies hier de webshop waar je je aankopen wil gaan doen.

De lange weg:

  1. Ga naar www.onzeclubwinkel.nl.
  2. Selecteer onze club: Vrienden van Krathos.
  3. Vind vervolgens je webshop via de zoekbalk of categorie├źn en klik erop. Je wordt doorgelinkt naar de webshop.
  4. Je doet je aankoop of boeking bij de webshop zoals je gewend bent.
  5. Zodra er een aankoop of boeking is afgerond, gaat er een percentage van het aankoopbedrag naar onze club en zelfs naar jezelf.En het mooie is: het kost jou niks extra!

We willen je dus vragen om de volgende keer dat je iets online gaat kopen even aan onze club te denken en eerst naar de www.onzeclubwinkel.nl te gaan.

Vrienden van Krathos, de Club van 50, bestaat uit leden en sympathisanten van Krathos die jaarlijks 50 euro inleggen. Het geld wordt besteed aan zaken waar de Krathos in de reguliere begroting geen bedrag heeft begroot of kan begroten. In de afgelopen jaren heeft Vrienden van Krathos ballen, een EHBO-koffer en een laptop aan de club geschonken. Dit jaar heeft Vrienden van Krathos het jeugdkamp voor zijn rekening genomen en inspeelshirts voor Dames 6 bekostigd.