Cool Moves Volley (CMV)

Ben je tussen de 6 en 12 jaar, dan begin je met het cool moves volley (het mini-volleybal). Deze vorm van volleybal is opgedeeld in 6 niveaus (N-1 t/m N-6). Afhankelijk van je leeftijd en je niveau wordt je ingedeeld in een trainingsgroep. Onze mini’s trainen twee keer per week. Er zijn echter kinderen die ervoor kiezen om maar een keer per week te trainen. Dat kan ook in overleg met de trainer. Je kan er ook voor kiezen om wel te trainen, maar geen wedstrijden te spelen. Voor meer informatie en spelregels kunt u bij de Nevobo site terecht:
www.nevobo.nl/wedstrijdsport/zaalvolleybal/cmv-competitie/ .

De spelregels zijn ook hier op de website van Krathos te vinden.

De competitie is opgedeeld in twee seizoenshelften. Van begin oktober tot half december en van half januari tot half april. Er wordt op ongeveer 6 ochtenden wedstrijdjes gespeeld. Deze wedstrijden vinden plaats bij de omliggende verenigingen tot ongeveer 30 minuten rijden vanaf Hoogezand. We doen een beroep op u als ouder voor het vervoer naar deze wedstrijden. Een vervoerschema wordt niet meer gemaakt. Wij stimuleren een appgroep per team en dat ouders onderling het vervoer afstemmen. Krathos houd aan dat je ongeveer 30 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd aanwezig moet zijn in de sporthal om je sportkleding aan te doen.

Kleding
Een wedstrijdshirtshirt wordt doorgaans door de vereniging aangeboden. Een broekje moeten de kinderen zelf aanschaffen. Deze kleding wordt dan bij de wedstrijden gedragen. Daarnaast schone zaalschoenen en kniebeschermers. Voor het coachen bij de wedstrijden gaan vaak de trainers mee maar soms vragen we 1 a 2 ouders van het team om dit te doen. Voor vragen kunt u altijd bij de trainer aankloppen. De wedstrijden van de teams zijn te vinden via de nevobo app, die geïnstalleerd kan worden via je mobiel.

Indeling niveaus:

2021-2022
Niveau 6 geboren na 30-09-2010
Niveau 5 geboren na 30-09-2011
Niveau 4 geboren na 30-09-2012
Niveau 3 geboren na 30-09-2013
Niveau 2 geboren na 30-09-2014
Niveau 1 geboren na 30-09-2015