Corona update | dringend mondkapjesadvies

 

Krathos volgt de RIVM richtlijnen en de protocollen van de NeVoBO, dat betekent dat we dringend adviseren om in de sporthal een mondkapje te dragen.  Dit gedlt niet voor spelers in het veld. Lees het complete corona protocol op de website van de NeVoBo.

Corona  | aangescherpte richtlijnen

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen, zijn deze week de Corona richtlijnen weer aangescherpt. Dat heeft ook gevolgen voor het volleyballen, in de praktijk betekent dit voor ons dat:

  • Er niet meer dan 4 mensen tegelijkertijd in de kleedkamer mogen zijn; uiteraard dien je daarbij 1,5m afstand te houden. Zolang je je binnen bevindt, mag een groep niet groter zijn dan 4 personen, buiten is dit 30 personen.
  • Kantines niet meer open zijn. Zorg er dus voor dat je bij wedstrijden en trainingen altijd voldoende drinken (en evt. eten) zelf meeneemt
  • Er geen publiek welkom is bij wedstrijden. Als ouders moeten rijden bij uitwedstrijden, horen zij bij de teambegeleiding en mogen ze tijdens de wedstrijd blijven. Let op: dit geldt alleen voor benodigde chauffeurs, er dienen dus zo min mogelijk ouders mee te gaan. Daarbij is het dringende advies om in de auto een mondkapje te dragen.

Al deze regels gelden voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Helaas hebben we nog steeds te maken met de corona pandemie. Om ervoor te zorgen dat we samen lekker kunnen blijven volleyballen, hebben we enkele regels ingesteld. Deze hebben we vastgelegd in protocollen voor trainingen en wedstrijden, in aandachtspunten voor onze vrijwilligers en in een plattegrond met looproutes in de Europahal tijdens thuiswedstrijden. 

Via onderstaande links zijn al deze documenten te bekijken.